Entrega del digestor num. 100

27/06/2014

L'equip de vendes de la divisió de Rendering, ha aconseguit una comanda pel lliurament d'una nova unitat de digestor. En aquest cas la destinació final serà Rússia i el seu subministrament es veurà completat amb equip addicional pel premsatge i filtratge de la carn processada.

El fet més remarcable d'aquesta nova unitat és que representa el digestor nº 100 des que Bigas Alsina, S. A. comencés el desenvolupament i fabricació d'aquesta maquinària a principis dels setanta.

Des de llavors han estat moltes les variacions les que s'han anat afegint al seu disseny, adaptades en bastants ocasions a les particularitats exigides pels diferents clients.

Cal destacar que encara que es va dissenyar originalment per al tractament dels subproductes carnis no comestibles, la seva capacitat com a assecador i recipient a pressió ha servit per ampliar la seva comesa a altres funcions diferents. D'aquesta forma, per exemple, existeixen digestors adaptats a l'esterilització de palla, l'assecat de residus de depuradora o per fer funcions d'esterilitzador/pasteuritzador en instal·lacions per a la producció de biogàs, per citar alguns exemples.

La nova unitat serà lliurada al seu nou propietari durant el mes de  juny de 2014 i es preveu que estigui operativa a finals d'agost.

A la fotografia, una de les primeres unitats fabricades.